Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/22013

Obtenció i avaluació de microcàpsules per a fragàncies;
Obtención y evaluación de microcápsulas para fragancias
Novials Comasolivas, Laura
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Lis Arias, Manuel José
[Català]: La microencapsulació és una tècnica aplicada a diversos camps, com l’alliberament controlat de medicaments, aromes i sabors, fertilitzants i d’altres. En aquest projecte s’estudia la microencapsulació de la fragància de maduixa amb materials biodegradables mitjançant el mètode de coacervació complexa. Mitjançant el microscopi electrònic d’escombrat (SEM), s’estudia la seva morfologia i forma així com la quantitat de microcàpsules obtingudes. A través del residu sec s’analitza el rendiment del procés.
[English]: The microencapsulation technique is applied in several areas, as control released of drugs, flavours and fragrances, fertilizers and others. This project studies the microencapsulation of strawberry fragrance with biodegradable materials using the complex coacervation method. By using a scanning electron microscopy to study the morphology and the shape as well as the quantity of microcapsules obtained. Through the dry residue the process performance is been studied.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques
Odors
Microencapsulation
Microcàpsules
Fragàncies
Olors
Microencapsulació
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a