Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/228375

La Guerra al cor : creació d'un recital coral-espectacle al voltant de la Guerra Civil Espanyola
Costa i Ventura, Esteve
Escola Superior de Música de Catalunya; Pujol i Coll, Josep, 1964-
La Guerra al Cor és un espectacle a mig camí entre el concert coral i el recital literari. A partir de la lectura i la tria d'un gran corpus de literatura catalana al voltant de la Guerra Civil i de la tria d'un repertori coral universal i heterogeni, s'ha confeccionat un guió entrellaçant ambdós elements. En aquest treball escrit s'argumentarà aquesta tria mitjançant la reflexió sobre els concerts interdisciplinars i l'estudi del context històric, literari i musical del conflicte en qüestió.
La Guerra al Cor es un espectáculo a medio camino entre el concierto coral y el recital literario. A partir de la lectura y la selección de un gran corpus de literatura catalana alrededor de la Guerra Civil y de la selección de un repertorio coral universal y heterogéneo, se ha confeccionado un guión entrelazando ambos elementos. En este trabajo escrito se argumentará esta selección mediante la reflexión sobre los conciertos interdisciplinares y el estudio del contexto histórico, literario y musical del conflicto en cuestión.
La Guerra al Cor is a performance halfway between the choral concert and the literary recital. After reading and selecting from a vast corpus of Catalan literature about the Spanish Civil War and then selecting a heterogenous and universal choral repertoire, the script has been written interweaving both elements. The aim of this written work is to explain that selection through reflection on the interdisciplinary concerts and through the study on the musical, literary and historical context of that confrontation.
2014-04-28
78 - Música
Espanya -- Història -- 1936-1939, Guerra Civil
Música coral -- S. XX
Literatura catalana -- S. XX
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
84 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PF Esteve Costa i Ventura.pdf 1.096 MB PDF Projecte final

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters