Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/228072

El universo sonoro de la guitarra amplificada
Valenzuela Valenzuela, Diego
Prieto Soria, Jesús; Escola Superior de Música de Catalunya
L'univers sonor de la guitarra amplificada és la culminació d'un procés d'anys de recerca, experimentació i depuració de coneixements tècnics i teòrics sobre l'enorme paleta de possibilitats timbriques que ens ofereix la guitarra, ja sigui elèctrica, clàssica, acústica o flamenca. L'objectiu principal d'aquest treball és el d'atorgar al lector una gamma el més completa possible d'eines que li ajudin a comprendre les condicionants del so de l'instrument, per així ajudar‐ho en la cerca personal d'aquesta guitarra “perfecta” o en defecte d'això, per orientar‐ho per trobar i personalitzar la que més se li apropi.
El universo sonoro de la guitarra amplificada es la culminación de un proceso de años de investigación, experimentación y depuración de conocimientos técnicos y teóricos sobre la enorme paleta de posibilidades tímbricas que nos ofrece la guitarra, ya sea eléctrica, clásica, acústica o flamenca. El objetivo principal de este trabajo es el de otorgar al lector una gama lo más completa posible de herramientas que le ayuden a comprender las condicionantes del sonido del instrumento y así guiarlo en su búsqueda personal de la guitarra “perfecta”, o en su defecto, para orientarlo a encontrar y personalizar la que más se le acerque.
The sonorous universe of the amplified guitar is the culmination of a process of years of investigation, experimentation and purification of technical and theoretical knowledge on the enormous palette of tonal possibilities the guitar offer us, already be electrical, classic, acoustic or flemish. The principal aim of this work is to grant the reader a complete range of tools that help him to understand the determining factors in it’s sound production , to finally help him in the personal search of this "perfect" guitar, or to at least orientate him to find and personalize the one that more approaches to these perfection.
10-04-2014
78 - Música
Guitarra -- Propietats acústiques
Guitarra elèctrica
So
Amplificadors de baixa freqüència
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
54 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PF Diego Valenzuela Valenzuela.pdf 8.932 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem