Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/227994

Use of recovered frying oils in chicken and rabbit feeds: effect on the fatty acid and tocol composition and on the oxidation levels of meat, liver and plasma
Tres Oliver, Alba; Bou Novensà, Ricard; Guardiola Ibarz, Francesc; Nuchi, C.D.; Magrinyà Navarro, Núria; Codony Salcedo, Rafael
10-04-2014
Pollastres
Olis vegetals
Reacció d'oxidació-reducció
Àcids grassos
Vitamina E
Pinsos
Assaigs clínics
Chickens
Vegetable oils
Oxidation-reduction reaction
Fatty acids
Vitamin E
Feeds
Clinical trials
(c) The Animal Consortium, 2013
Artículo
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Cambridge University Press
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Tres Oliver, Alba; Nuchi, C. D.; Magrinyà Navarro, Núria; Guardiola Ibarz, Francesc; Bou Novensà, Ricard; Codony Salcedo, Rafael
Tres Oliver, Alba; Bou Novensà, Ricard; Guardiola Ibarz, Francesc; Nuchi, C. D.; Magrinyà Navarro, Núria; Codony Salcedo, Rafael
Magrinyà Navarro, Núria; Bou Novensà, Ricard; Tres Oliver, Alba; Rius Bofill, Núria; Codony Salcedo, Rafael; Guardiola Ibarz, Francesc
Alemán Ezcaray, Mercedes; Nuchi, C. D.; Bou Novensà, Ricard; Tres Oliver, Alba; Polo Pozo, Francisco Javier; Guardiola Ibarz, Francesc; Codony Salcedo, Rafael