Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/19753

Proposta de pla parcial del districte de Cifuentes ( Sabadell )
Cruañas Cruells, Guillem; Marin Estevez, Carlos
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria del Terreny, Cartogràfica i Geofísica; Tapia Gómez, Ana M.
L’objectiu d’aquest projecte és presentar una proposta per al Pla Parcial del Districte de Cifuentes (Sabadell). La zona a urbanitzar consta de 24 ha de terreny urbanitzable, segons el POUM de Sabadell. En aquest cas, el projecte parteix d’una cartografia i d’unes ressenyes de les bases geodèsiques obtingudes a través de l’Ajuntament de Sabadell. Així doncs comença amb la comprovació de les coordenades de les bases geodèsiques de l’ajuntament observant una xarxa GPS, ja que aquestes s’utilitzarien com a bases de replanteig i la cartografia como base. Aquesta xarxa està constituïda per dotze bases de l’Ajuntament de Sabadell i dues més de la Xarxa Utilitària (XU) de l’ Institut Cartogràfic de Catalunya. Aquestes bases es consideren correctes si les diferències entre les coordenades calculades i les proporcionades per l’ajuntament, difereixen en un màxim de ± 4 cm. Per al càlcul d’aquesta xarxa s’ha utilitzat el software Leica Geo Office 5.0. A continuació es fa una comprovació de la cartografia proporcionada per l’Ajuntament amb una estació total. El mètode utilitzat per aquesta comprovació ha estat una radiació des d’algunes de les bases ja comprovades de l’Ajuntament de Sabadell a punts ben definits a la cartografia i al terreny. Els punts radiats els considerem correctes si les diferències entre les coordenades calculades i les obtingudes mitjançant la cartografia, difereixen en un màxim de ± 20 cm. Un cop s’ha comprovat la cartografia de la zona, s’ha estudiat el traçat de la nova urbanització, tenint en compte les normatives corresponents i l'impacta mediambiental. S’ha donat prioritat a una continuïtat dels carrers existents. Com a tret distintiu d’aquest projecte, es proposa una zona d’horts urbans gestionats per l’Ajuntament perquè els ciutadans puguin disposar d’un terreny cultivable per l’autoconsum. Aquests s’han planificat seguint les directrius dels horts urbans de Barcelona.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Geomàtica
City planning
Urbanisme -- Catalunya -- Sabadell
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem