Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/215120

Quan els bojos canten
Casals Solé, Marta
Escola Superior de Música de Catalunya; Pintó, Mireia
Quan els bojos canten és el resultat d’una recerca motivada pel perquè són com són les àries de bogeria. El treball exposa l’evolució dels bojos en societat i cultura fins arribar a la imatge del boig en l’òpera. La metodologia usada per l’elaboració del treball ha consistit en una recerca històrica, l’anàlisi general de la música i dels personatges i una anàlisi més exhaustiva sobre tres àries de bogeria. Així doncs el treball ens planteja una evolució sobre aquesta bogeria musical i quins han estat els seus efectes tant en els autors com en els seus protagonistes.
Quan els bojos canten es el resultado de una investigación motivada por el porqué son cómo son de las arias de locura. El trabajo expone la evolución de los locos en la sociedad y la cultura hasta llegar a la imagen del loco en la òpera. La metodología usada para la elaboración del trabajo ha consistido en la búsqueda de información histórica, el análisis general de la música y de sus personajes enloquecidos y un análisis más exhaustivo sobre tres arias de locura. Así pues el trabajo nos plantea una evolución sobre esta locura musical y sus efectos tanto en los autores como en sus protagonistas.
Quan els bojos canten is the result of an investigation inspired on the reason why the crazy arias are the way they are. The project shows the evolution of the insane within society and culture and finally gets to the image of madness in opera. The methodology used for the preparation of this piece of work involved historical research, the overall analysis of music and its mad main characters, and a more intensive analysis of three of the mad scenes. Thus, the development of this piece of work shows us an evolution of this crazy music and its effects both on authors and on main characters.
10-07-2013
78 - Música
Òpera -- Anàlisi i apreciació
Òperes -- Personatges
Malalts mentals
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
87 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PF Marta Casals Solé.pdf 2.670 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem