Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/17889

Projecte constructiu d'urbanització de la unitat d'actuació UA-43 al barri de Magraners (Lleida)
Subirá Callizo, Marcos
L’àmbit definit com UA-43 segons el Pla General de Lleida, està situat al sud-est del centre urbà de Lleida, al marge dret de la línia ferroviària en direcció a Barcelona i Tarragona i al nord-oest del barri dels Magraners. A l’oest de la UA-43 es desenvolupa el Polígon Industrial Quatre Pilans, a l’est el propi barri dels Magraners, al sud la UA-42 i al nord amb el Polígon Industrial SUR-11 i la carretera N-240. Segons es defineix al Pla General de Lleida, aquesta actuació correspon a una zona de rehabilitació urbana, que es defineix com un creixement previst del nucli Magraners, on l’ús general serà residencial amb habitatges plurifamiliars.
La finalitat del projecte constructiu és definir i valorar les obres que comprenen els treballs d’urbanització dels vials i zones verdes definides, dotant-los de les infraestructures necessàries i la instal·lació de tots els serveis. Aquests treballs han de garantir un entorn favorable als 87 habitatges que s’hi construiran, distribuïts en dos edificis.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Planejament urbà
Municipal engineering
Urban renewal
City planning
Streets--Design and construction
Enginyeria urbana
Rehabilitació urbana
Urbanisme
Carrers--Projectes i construcció
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem