Markets, Organizations and Votes in Economics

 

En aquest enllaç podeu consultar working papers dels integrants del consorci MOVE.

Enviaments recents

MOVE (Markets, Organizations and Votes in Economics) és un consorci públic de recerca en economia creat per la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb el suport, als seus inicis, del Ministerio de Ciencia e Innovación. Funciona des de l’estiu de 2009 sota la direcció del Catedràtic d’Economia Salvador Barberà.

MOVE té la seva seu al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i manté forts lligams amb la Unitat de Fonaments d'Anàlisi Econòmica (UAB) i amb l' Institut d'Anàlisi Econòmica, IAE (CSIC). Actualment el MOVE està format per quatre grups de recerca: Economia de la Ciència i la Innovació, el Disseny de Mecanismes, l'Economia Quantitativa i Immigració i Desenvolupament.

La seva missió és promoure investigació de frontera, proporcionant un entorn de recerca estimulant. MOVE també té com a objectiu construir una plataforma on els investigadors i el públic en general, especialment els responsables polítics, puguin interactuar. Amb aquesta finalitat, MOVE té el compromís d'organitzar workshops i conferències, compta amb un programa actiu d'investigadors visitants i creix mitjançant la contractació d'investigadors de primera línia internacional.

Els membres de MOVE també participen en el programa de postgrau del Departament d'Economia de la UAB impartint docència i dirigint els estudiants.

Situat a Barcelona, un dels llocs de recerca en economia més actius d'Europa, MOVE té com a objectiu expandir aquest destacat grup d'investigadors d'institucions com la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Institut d'Anàlisi Econòmica (IAE), la Barcelona Graduate School of Economics, el Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) i la Universitat Pompeu Fabra.