To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/14862

Anàlisi de les competències comunicatives en les titulacions de Grau en Enginyeria Informàtica a les universitats de l'estat espanyol
Busquet Isart, Miquel
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest document és un projecte de recerca sobre les competències comunicatives en els estudis de Grau en Enginyeria Informàtica. Aquest projecte consta de dues parts molt diferenciades. La primera, teòrica, en què es definirà què s'entén per competència i es veuran els diversos tipus de competències que hi ha i com és classifiquen. Mentre que la segona part del PFC consisteix en una investigació sobre les memòries de Grau en Enginyeria Informàtica de les universitats de l'estat espanyol per tal de veure com s'hi treballen les competències a estudiar.
This document is a research project on communication skills studies in Computer Engineering Degree. This project have two very different parts. The first theoretical, that defines what is meant by competence and will see the different types of skills there are and how it is classified. The second part of the PFC is an investigation into the memories of Degree in Computer Engineering from universities of Spain to see how it will develop the skills to study.
Este documento es un proyecto de investigación sobre las competencias comunicativas en los estudios de Grado en Ingeniería Informática. Este proyecto consta de dos partes muy diferenciadas. La primera, teórica, en la que se definirá qué se entiende por competencia y se verán los distintos tipos de competencias que hay y cómo se clasifican. Mientras que la segunda parte del PFC consiste en una investigación sobre las memorias de Grado en Ingeniería Informática de las universidades del estado español para ver como se trabajan las competencias a estudiar.
2012-07-04
competència comunicativa
competencia comunicativa
communicative competence
Communicative competence
Competència comunicativa
Competencia comunicativa
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters