Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/11922

Aplicació de representació de dades
Botey Gil, Oriol
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest projecte s'ha implementat una rutina dins l'entorn d'usuari de Geomedia Professional que permet inserir gràfics de barres i línies damunt de les entitats gràfiques corresponents a divisions administratives territorials per representar dades estadístiques diverses. Aquesta rutina s'implementa donant a l'usuari la possibilitat de definir diversos paràmetres i escollir les dades estadístiques i les entitats gràfiques a utilitzar. El desenvolupament del present estudi s'ha realitzat amb el programari SIG GeoMedia Professional 6.1 de la empresa Intergraph desenvolupat amb Visual Basic mitjançant Visual Studio 2005 de Microsoft.
En este proyecto se ha implementado una rutina dentro del entorno de usuario de Geomedia Profesional que permite insertar gráficos de barras y líneas encima de las entidades gráficas correspondientes a divisiones administrativas territoriales para representar datos estadísticos diversos. Esta rutina se implementa dando al usuario la posibilidad de definir varios parámetros y escoger los datos estadísticos y las entidades gráficas a utilizar. El desarrollo del presente estudio se ha realizado con el software SIG GeoMedia Profesional 6.1 de la empresa Intergraph desarrollado con Visual Basic mediante Visual Studio 2005 de Microsoft.
07-03-2012
Microsoft Visual Basic
GeoMedia Professional
GeoMedia Professional
GeoMedia Professional
Microsoft Visual Basic
Microsoft Visual Basic
Geographic information systems
Application software -- Development
Sistemes d'informació geogràfica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Sistemas de información geográfica
Software de aplicación -- Desarrollo
http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem