Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/170561
Título:
|
La sopa en porcino, clave de la competitividad
|
Autor/a:
|
Lizardo, Rosil R.G.
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Fecha de creación:
|
09-2011 |
Materia(s):
|
Porcs -- Alimentació |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Páginas:
|
5 p. |
Tipo de documento:
|
Artículo |
Editor:
|
Confederacón Española de Fabricantes de Alimentos Compuestos para Animales
|
Compartir:
|
|
Documentos con el texto completo de este documento
Mostrar el registro completo del ítem