To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/12673

Elaboració d'una cervesa artesana amb ginebró
Bermell i Baizán, Griselda
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Kallas, Zein; Achaerandio Puente, María Isabel
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal
Beer
Cervesa
Artesana
Ginebró
Llúpol
Cervesa -- Fabricació
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters