Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/152105

Comprovador semiautomàtic per a automatisme de control de portes
Vilalta Norberto, Raül
Universitat de Vic. Escola Politècnica Superior. Enginyeria Tècnica Industrial, Especialitat Electrònica; Serra Espaulella, Jordi
L’objectiu d’aquest projecte és el de dissenyar un comprovador semiautomàtic per a un model d’automatisme que controla l’obertura i el tancament d’una porta. Aquest automatisme requereix d’una verificació de qualitat abans de ser introduït al mercat. La seva comprovació manual és lenta. L’objectiu principal del comprovador, és el de reduir aquest temps de test en almenys un 50% i fer més fàcil la detecció dels errors. El comprovador consta d’un suport per a l’automatisme que transmet els seus punts crítics a una placa de control. Conté un microcontrolador PIC16F887 que gestiona totes les entrades i sortides provinents de l’automatisme. També controla una pantalla LCD de 16x2 caràcters, que mostra els passos a seguir del test i si hi ha algun error. Es fa el disseny d’aquesta placa des de el hardware fins al software. Els resultats del projecte són satisfactoris, ja que compleix els objectius marcats i és un sistema que s’utilitza en l’empresa on es fabriquen aquests automatismes de control de portes.
The aim of this project is to design a semiautomatic checker for an automatism model which controls the gates opening and closing. This device an automatic quality checks before to be introduced to the market. Manual test is slow. The main objective of the checker is to reduce this test time at least 50% and make it easier to detect errors. The checker consists in a support for the automatism which transmits their critical points to a control board. The control board contains a microcontroller PIC16F887 that control all inputs and outputs from the automatism. It also controls a 16x2 characters LCD, which shows the steps of the test and if there are any errors. The project shows the design of this board from hardware to software. The project results are satisfactory, because it meets the objectives and is a system used in the company which manufactured these automatisms control gates.
22-06-2011
Automatisme
Microcontroladors
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Memòria.pdf 6.172 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

 

Coordinación

 

Patrocinio