To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10854/4133

La figura de l'Educador social als instituts. Diferències de treball de l’educador social i l’integrador social en l’àmbit de l’educació secundària
Ferragut Puig, Cristina
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
La incorporació del professional de l'educació social als centre de secundària a Catalunya, és un tema d'actualitat. La presència de l'educador social als instituts, pot aportar una obertura i un dinamisme a aquesta institució educativa, i a la vegada deixar en relleu l'adaptabilitat i dinamisme d'aquesta professió. Els canvis constants que la nostra societat viu, afecten a tota la població, incloent els adolescents i en conseqüència també afecten a les escoles. L'educador social pot donar a la institució escolar una altra perspectiva de treball davant al conjunt de problemes que actualment van emergent a l'àmbit educatiu, mitjançant el treball en equip de tots els professionals de l'equip docent, per tal de garantir una educació de qualitat i inclusiva. L'educador social pot proporcionar a l'escola les eines necessàries per establir un vincle entre l'escola, la família, la comunitat i l'alumne.
The incorporation of social education professionals into secondary schools in Catalonia is a topical issue. Their presence can lead to a greater openness and dynamism within these institutions, while also making plain the dynamism and adaptability of the profession. The constant social changes of recent times affect the entire population, including adolescents, and consequently also affect schools. School-based social educators can offer another perspective on how to work with the range of problems that are emerging in education and, by working in close collaboration with the teaching staff, can help to ensure educational quality and inclusion. The school-based social educator can provide the necessary tools to establish a link between school, family, community and students.
Curs 2014-2015
2015-05
Educació social
Integració social
Adolescència
Ensenyament secundari
Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons:
66 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
trealu_a2015_ferragut_cristina_figura_educador.pdf 433.4 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters