Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/70885

Morfología, processos i hàbitat en rius de muntanya
Batalla, Ramon J.; García, Celso (García García); Balasch Solanes, J. Carles (Josep Carles); Palau, Antoni; Sala, Maria (Sala i Sanjaume)
Batalla, Ramon J.; Universitat de Lleida. Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl
Curs celebrat a La Seu d’Urgell, del 21 al 24 de juliol de 1998 L’objectiu del curs és la descripció i l’anàlisi teòric i al camp dels principals elements biòtics i abiòtics (morfologia, processos i hàbitat) que constitueixen els rius de graves en conques de muntanya com a base per a la seva gestió i conservació. També s’estudiaran els efectes dels canvis en el usos del sòl de les conques sobre els seus ecosistemes fluvials i els riscos derivats dels impactes antròpics en àrees de muntanya mediterrània. El curs contribuirà a millorar la formació d’estudiants i professionals del nostre país, dotant-los d’eines naturalistes avançades d’estudi en el camp de la dinàmica de l’aigua, el sediment i els hàbitats en rius de muntanya. El curs està dirigit a alumnes relacionats amb la Hidrologia, la Geomorfologia i l’Ecologia fluvials en l’àmbit universitari (preferentment de segon i tercer cicle), i en general provinents del camp de la Geografia, la Geologia, la Biologia i les Enginyeries Agrària i Forestal. També pot ser d’interès per a tècnics de l’administració i en general persones interessades en les Ciències Ambientals i Gestió de recursos naturals.
-Rius -- Problemes, exercicis, etc.
-Cursos d'aigua -- Problemes, exercicis, etc.
(c) els autors, 1998
Llibre
Article - Versió publicada
Universitat de Lleida. Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
DMACS15.pdf 1.570 MB application/pdf Visualitza/Obre

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a