Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/48119

Optimization and validation of analytical methods for the simultaneous determination of antioxidants: Application to the analysis of tomato sauces.
Motilva Casado, Mª José; Macià i Puig, Ma Alba; Romero Fabregat, Mª Paz; Labrador, Agustín; Domínguez, Alba; Peiró, Lluís
2014
hydroxytyrosol
lycopene
quercetin
tomato sauces
Tomàquets
Salses
Antioxidants
Additius alimentaris
Tomatoes
Sauces
Antioxidants
Food additives
info:eu-repo/semantics/embargoed/Access
(c) Elsevier, 2014
Article
Elsevier
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
021181.pdf 1.244 MB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a