Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/12168
Títol: | Aprofitament del lactosèrum de la indústria formatgera |
---|---|
Autor/a: | Medina Bassas, Sònia |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental; Raventós Santamaria, Mercè |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental -Whey -Food industry and trade -Cheese industry -crioconcentració -lactosèrum -digestió anaeròbia -desgel -Lactosèrum -Crioconcentració -Aliments -- Indústria i comerç -- Refrigeració -Formatge -- Indústria i comerç |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Treballs d'investigació/Fi de màster |
Publicat per: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |