Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/97443

Disseny d'un pla docent d'acord amb la filosofia ECTS per a la titulació de Nutrició humana i dietètica (Matèria Bromatologia i tecnologia dels aliments)
Boatella Riera, Josep
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; Universitat de Barcelona
07-02-2011
37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure
Dietètica -- Ensenyament universitari
Tecnologia dels aliments -- Ensenyament universitari
Espai Europeu d'Educació Superior
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
50 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;2006MQD00179
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
2006MQD00179_Comú_i_Lliure.pdf 1.203 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Rodríguez Lagunas, María José; Martín Venegas, Raquel; Boatella Riera, Josep; Girona i Brumós, Victòria; Díez Noguera, Antoni; Esteva de Sagrera, Juan, 1948-; Benedí, Carles; Fisa Saladrigas, Roser; Ferrer i Roig, Ruth; Prat Aixelà, Josefa
Hernández, N.; Codony Salcedo, Rafael; Rafecas Martínez, Magdalena; Boatella Riera, Josep
Lluch, M. C.; Pascual, J.; Parcerisa Egea, Javier; Guardiola Ibarz, Francesc; Codony Salcedo, Rafael; Rafecas Martínez, Magdalena; Boatella Riera, Josep