Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/68138

Declaració sobre la crisi econòmica global i el seu impacte en les compres consorciades (14 de juny de 2010)
Statement on the Global Economic Crisis and Its Impact on Consortial Licenses (Reissued June 14, 2010, Originally Issued January 19, 2009)
International Coalition of Library Consortia
Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya; Martínez Delgado, Noelia
Redactada en nom dels molts consorcis de biblioteques de tot el món que participen a l'ICOLC, aquesta declaració té dos propòsits. Té la intenció d'ajudar als editors i altres proveïdors de contingut amb els quals tenim accés als recursos d'informació electrònica (d'ara en endavant simplement anomenats editors) a entendre millor com l'actual crisi econòmica única afecta a la comunitat de la informació de tot el món. El segon propòsit és suggerir un ventall de propostes que creiem són de benefici comú per a les biblioteques i els proveïdors de serveis d'informació.
Written on behalf of the many library consortia across the world that participate in the ICOLC, this statement has two purposes. It is intended to help publishers and other content providers from whom we license electronic information resources (hereafter simply referred to as publishers) understand better how the current unique financial crisis affects the worldwide information community. Its second purpose is to suggest a range of approaches that we believe are in the mutual best interest of libraries and the providers of information services.
Redactada en nombre de los muchos consorcios de bibliotecas de todo el mundo que participan en ICOLC, esta declaración tiene dos propósitos. Tiene la intención de ayudar a los editores y otros proveedores de contenido con los cuales tenemos acceso a los recursos de información electrónica (de ahora en adelante simplemente llamados editores) a entender mejor cómo la actual crisis económica única afecta a la comunidad de la información de todo el mundo. El segundo propósito es sugerir un abanico de propuestas que creemos son de beneficio común para las bibliotecas y los proveedores de servicios de información.
20-07-2010
02 - Biblioteconomia. Documentació
Crisi econòmica del 2008
Consorcis de biblioteques
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
10 p.
Artículo
Traduccions del CBUC;
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
ICOLC2010_Cat.pdf 214.9 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem