Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1128

phpMachiavelli
Torres Siles, Ignacio
Universitat Oberta de Catalunya
Maquieavelli és un joc molt antic i popular de la companyia Avallon Hill, que encara no s'ha fet per jugar per ordinador. És idoni com a joc multijugador per Internet, ja que és un joc per torns on els jugadors escriuen les ordres i es resolen totes alhora. Per implementar aquesta idea, la plataforma més adient pel joc és Browser i servidor. Això ens permetrà jugar des de qualsevol lloc (tan sols necessitem una connexió a Internet i un navegador).
Maquieavelli es un juego muy antiguo y popular de la compañía Avallon Hill, que todavía no se ha hecho para jugar por ordenador. Es idóneo como juego multijugador por Internet, puesto que es un juego por turnos dónde los jugadores escriben las órdenes y se resuelven todas a la vez. Por implementar esta idea, la plataforma más adecuada por el juego es Browser y servidor. Esto nos permitirá jugar desde cualquier lugar (tan sólo necesitamos una conexión a Internet y un navegador).
Machiavelli is a very old and popular game from the Avalon Hill company, which has still not been made for playing on computers. It is suitable as a multi-player game for internet, since it is a game in which players take turns writing orders and they are resolved at the same time. To implement this idea, the most suitable platform is browser and server. This allows us to play from anywhere (all we need in an internet connection and a browser).
10-06-2010
Applied Computing
Informàtica aplicada
Informática aplicada
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Master thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem