Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/887

Passarel·la de Pagaments
Hernica Izquierdo, Conxi
Universitat Oberta de Catalunya
El treball consisteix en la realització d'una passarel·la de pagaments triangular. Una passarel·la d'aquest tipus permet gestionar pagaments on-line entre agents (comprador - comerciant - entitat financera), evitant que el comerciant conegui les dades de la tarjeta de crèdit i pugui realitzar canvis de la quantitat a pagar pel client.
El trabajo consiste en la realización de una pasarela de pagos triangular. Una pasarela de este tipo permite gestionar los pagos on-line entre agentes (comprador - comerciante - entidad financiera), evitando que el comerciante conozca los datos de la tarjeta de crédito y pueda realizar cambios de la cantidad a pagar por el cliente.
The study consists of a triangular payment gateway. A payment gateway of this type allows management of on-line payments between agents (buyer ¿ seller ¿financial entity), thus avoiding the seller¿s knowledge of credit card data and possible changes in the amount to be paid by the client.
10-06-2010
World Wide Web (Information Retrieval System)
Management Computing
World Wide Web (Sistema de recuperació de la informació)
Informàtica de Gestió
World Wide Web (Sistema de recuperación de la información)
Informática de Gestión
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/887
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem