Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1252

La gestió de la informació des de la biblioteca escolar
Batallé Company, Maria Montserrat
Universitat Oberta de Catalunya
Memòria metodològica que recull el procés de treball del pràcticum, on l'autora s'ha plantejat analitzar quina ha de ser la funció de la biblioteca escolar com a gestora de la informació en un centre educatiu.
Memoria metodológica que recoge el proceso de trabajo del prácticum, donde la autora se ha planteado analizar cuál tiene que ser la función de la biblioteca escolar como gestora de la información en un centro educativo.
Methodological report that collects the work process of the practicum, in which the author has set out to analyze what the function of the school library should be as manager of information in a school.
10-06-2010
Libraries
Information Systems
Biblioteques
Sistemes d'informació
Bibliotecas
Sistemas de información
© Montserrat Batallé Companys. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem