Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1197

El còmic i els estereotips de gènere : tres mirades independents
Capdevila Clapera, Marc
Universitat Oberta de Catalunya; Solanilla Demestre, Laura; Martínez Sanmartí, Roger
El tractament dels estereotips de gènere per mitjà dels personatges, en el còmic europeu de la segona meitat del segle XX. Es concreta en l'anàlisi de tres autors: el català Víctor Mora, l'italià Hugo Pratt i el francès Gérard Lauzier.
El tratamiento de los estereotipos de género a través de los personajes, en el cómic europeo de la segunda mitad del siglo XX. Se concreta en el análisis de tres autores: el catalan Víctor Mora, el italiano Hugo Pratt y el francés Gérard Lauzier.
Discussion of gender stereotypes in characters from European comics from the second half of the 20th century. Analyzes three writers: the Catalan Víctor Mora, the Italian Hugo Pratt, and the French Gérard Lauzier.
© Marc Capdevila Clapera. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem