Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/1170

El Calvinisme a Sud-àfrica : El poble escollit
Sánchez-Migallón García, Víctor Manuel
Universitat Oberta de Catalunya
És una visió religiosa de la configuració de la identitat nacional dels afrikaners, l'evolució del pensament religiós en la relació amb el protestantisme anglosaxó i la vinculació amb el capitalisme internacional.
Una visión religiosa de la configuración de la identidad nacional de los afrikáners, la evolución del pensamiento religioso en su relación con el protestantismo anglosajón y su vinculación con el capitalismo internacional.
A religious view of the configuration of the national identity of Afrikaners. The evolution of religious thought in their relation with Anglo-Saxon Protestantism and their ties to international capitalism.
10-06-2010
Calvinism
Religion
Africa, Southern
Calvinisme
Religió
Àfrica del Sud
Calvinismo
Religión
Sudáfrica
© Víctor Manuel Sánchez-Migallón García. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document