Title: | Health related values and preferences regarding meat intake : a cross-sectional mixed-methods study |
---|---|
Author: | Valli, Claudia; Santero, Marilina; Prokop-Dorner, Anna; Howatt, Victoria; Johnston, Bradley C; Zajac, Joanna; Han, Mi-Ah; Pereira, Ana; Nampo, Fernando; Guyatt, Gordon; Bala, Malgorzata M..; Alonso-Coello, Pablo; Rabassa, Montserrat |
Abstract: | |
Subject(s): | -Health -Values and preferences -Red meat -Processed meat -Cross-sectional study -Mixed methods -Explanatory sequential -Survey |
Rights: | open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ |
Document type: | Estudi clínic |
Published by: | |
Share: | |
Uri: | https://ddd.uab.cat/record/255178 |