Título: | Beneficial effects of dietary supplementation with green tea catechins and cocoa flavanols on aging-related regressive changes in the mouse neuromuscular system |
---|---|
Autor/a: | Gras, Sílvia; Blasco, Alba; Mòdol-Caballero, Guillem; Tarabal, Olga; Casanovas, Anna; Piedrafita, Lídia; Barranco, Alejandro; Das, Tapas; Rueda, Ricardo; Pereira, Suzette L.; Navarro, X. (Xavier); Esquerda, Josep E.; Calderó, Jordi |
Abstract: | |
Materia(s): | -Sarcopenia -Green tea -Neuromuscular system -Aging -Cocoa |
Derechos: | open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ |
Tipo de documento: | Article |
Editor: | |
Compartir: | |
Uri: | https://ddd.uab.cat/record/248870 |