Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/522860

Ultra-Processed Foods in University Students: Implementing Nutri-Score to Make Healthy Choices
Fondevila-Gascón, Joan-Francesc; Berbel Giménez, Gaspar; Vidal Portés, Eduard; Hurtado Galarza, Katherine
Universitat Ramon Llull. Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna
2022
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Salut
Alimentació
Estudiants universitaris
Aliments
Hàbits alimentaris
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
© L'autor/a
14 p.
Article
Article - Published version
https://doi.org/10.3390/healthcare10060984
MDPI
Healthcare, vol. 10, núm. 984, 2022
         

Full text files in this document

Files Size Format
healthcare-10-00984-v2.pdf 758.8 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gutiérrez-Aragón, Óscar; Vizoso Gómez, Carmen María; Fondevila-Gascón, Joan-Francesc; Berbel Giménez, Gaspar
Fondevila-Gascón, Joan-Francesc; Vidal Portés, Eduard; Muñoz Sánchez, Omar; Polo López, Marc
Surinyac Carandell, Nina; Rom Rodríguez, Josep A.; Vidal Portés, Eduard
Vidal Portés, Eduard; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
Fondevila-Gascón, Joan-Francesc; Vila, Fátima; Rom Rodríguez, Josep A.; Perelló-Sobrepere, Marc
 

Coordination

 

Supporters