dc.contributor.author |
García, Jordi |
dc.date |
2019 |
dc.date.accessioned |
2021-09-15T16:40:47Z |
dc.date.available |
2021-09-15T16:40:47Z |
dc.date.issued |
2021-09-15 |
dc.identifier |
https://ddd.uab.cat/record/243348 |
dc.identifier |
oai:ddd.uab.cat:243348 |
dc.identifier |
20137567n34p49 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/511391 |
dc.format |
application/pdf |
dc.language |
spa |
dc.publisher |
|
dc.relation |
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas ; Núm. 34 (primavera 2019), p. 49-51 |
dc.rights |
open access |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. |
dc.rights |
https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/ |
dc.subject |
Aliments -- Aspectes econòmics |
dc.subject |
Sobirania alimentària |
dc.title |
El acto político de comer |
dc.type |
Article |