Animal Welfare and Meat Quality Assessment in Gas Stunning during Commercial Slaughter of Pigs Using Hypercapnic-Hypoxia (20% CO2 2% O2) Compared to Acute Hypercapnia (90% CO2 in Air)
Atkinson, Sophie; Algers, Bo; Pallisera i Lloveras, Joaquim; Velarde, Antonio; Llonch, Pol
-Animal welfare
-Carbon dioxide
-Hypercapnia
-Hypercapnic-hypoxia
-Meat quality
-Nitrogen
-Pigs
-Slaughter
-Stunning
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/236139

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Dalmau Bueno, Antoni; Pallisera i Lloveras, Joaquim; Pedernera, C.; Muñoz Moreno, Israel; Carreras, Ricard; Casal i Plana, Nicolau; Mainau, Eva; Rodriguez, P.; Velarde, Antonio
Dalmau Bueno, Antoni; Rodríguez, P.; Llonch, Pol; Velarde, Antonio
Panella-Riera, Núria; Velarde, Antonio; Dalmau Bueno, Antoni; Fàbrega Romans, Emma; Font i Furnols, Maria; Gispert i Negrell, Maria Assumpta; Soler Soler, Joaquim; Tibau Font, Joan; Oliver Pratsevall, M. Àngels; Gil Farré, Marta
Panella-Riera, Núria; Dalmau Bueno, Antoni; Fàbrega Romans, Emma; Font i Furnols, Maria; Gispert i Negrell, Maria Assumpta; Tibau Font, Joan; Soler Soler, Joaquim; Velarde, Antonio; Oliver Pratsevall, M. Àngels; Gil Farré, Marta
 

Coordination

 

Supporters