Title: | Animal Welfare and Meat Quality Assessment in Gas Stunning during Commercial Slaughter of Pigs Using Hypercapnic-Hypoxia (20% CO2 2% O2) Compared to Acute Hypercapnia (90% CO2 in Air) |
---|---|
Author: | Atkinson, Sophie; Algers, Bo; Pallisera i Lloveras, Joaquim; Velarde, Antonio; Llonch, Pol |
Abstract: | |
Abstract: | |
Subject(s): | -Animal welfare -Carbon dioxide -Hypercapnia -Hypercapnic-hypoxia -Meat quality -Nitrogen -Pigs -Slaughter -Stunning |
Rights: | open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ |
Document type: | Article |
Published by: | |
Share: | |
Uri: | https://ddd.uab.cat/record/236139 |