Effect of the degree of polymerization of fructans on ex vivo fermented human gut microbiome
Astó, Erola; Méndez, Iago; Rodríguez-Prado, Maria; Cuñé, Jordi; Espadaler Mazo, Jordi; Farran-Codina, Andreu
-Prebiotic
-Inulin-type fructan
-Fructooligosaccharide
-Polymerization degree
-Metagenomics
-Microbiome
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/216550

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Astó, Erola; Méndez, Iago; Rodríguez-Prado, Maria; Cuñé, Jordi; Espadaler Mazo, Jordi; Farran-Codina, Andreu
Astó, Erola; Méndez, Iago; Rodríguez-Prado, Maria; Cuñé Castellana, J.; Espadaler Mazo, J.; Farran, Andreu
Temmar, Rokia; Rodríguez-Prado, Maria; Forgeard, Gwenael; Rougier, Cécile; Calsamiglia, Sergio
Trabal, Joan; Forga-Martel, Maria; Leyes, Pere; Torres, Ferran; Rubio, Jordi; Prieto, Esther; Farran-Codina, Andreu