Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/50

Ús de revistes electròniques de compra consorciada del CBUC (2000-2003)
Estudi realitzat per encàrrec del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya
Urbano Salido, Cristóbal; Borrego, Àngel (Borrego Huerta); Cosculluela, Antoni; Cantos, Carme
Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya
Anàlisi de les estadístiques d'ús de revistes electròniques contractades pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) durant el període 2000-2003. Es presenta l'evolució temporal i el grau de dispersió de l'ús com a marc del càlcul i l'avaluació del "guany consorcial", contemplat com el percentatge d'ús dels títols que anteriorment no eren subscrits en suport paper i que han estat contractats gràcies a les economies d'escala de la compra consorciada. El treball s'ha realitzat amb la intenció d'analitzar el període de canvi del suport paper al digital en les col· leccions de les biblioteques membres del CBUC, període en el que encara els usuaris mantenen accés en paper a col· leccions retrospectives i a algunes subscripcions vives, i en el que la comparació amb les col·leccions prèvies en paper es fa amb una proximitat cronològica acceptable.
Aquest document està actualitzat i complementat pel d'"Ús de revistes electròniques de compra consorciada del CBUC (2003-2005)" elaborat l'any 2006. Disponible a: http://hdl.handle.net/2072/3586
07-04-2005
0 - Generalitats
Bibliometria -- Revistes electròniques
Consorcis de biblioteques
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l’autor original i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i no se’n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.1/es/)
73 p.
Artículo
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
CBUCInformeUrbano.pdf 1.616 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Borrego, Àngel (Borrego Huerta); Ollé, Candela; Urbano Salido, Cristóbal
Estivill Rius, Assumpció; Cantos, Carme
Anglada i de Ferrer, Lluís M.; Barrios, Maite; Garcia, Francesc; Borrego, Àngel (Borrego Huerta)