Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4750

Bioequivalence of meat products treated with high pressure processing
García Regueiro, José Antonio; Sárraga Escolano, Mª Carmen; Hortós i Bahí, Maria; Díaz López, Isabel; Valero Pamplona, Ángel; Rius, M. A.
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2007-11-19
Aliments -- Tecnologia
Carn
Carn de porc -- Anàlisi
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
16 p.
Report
         

Full text files in this document

Files Size Format
Bioequivalence ... gh pressure processing.pdf 156.6 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Font i Furnols, Maria; García Regueiro, José Antonio; Díaz López, Isabel; Hortós i Bahí, Maria; Velarde Calvo, Antonio; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Gispert Martinell, Marina
Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina; Guerrero Asorey, Lluís; Velarde Calvo, Antonio; Tibau i Font, Joan; Soler Soler, Joaquim; Hortós i Bahí, Maria; García Regueiro, José Antonio; Pérez, J.; Suárez, P.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
García Regueiro, José Antonio; Díaz López, Isabel
Marcos Muntal, Begonya; Sárraga Escolano, Mª Carmen; Castellari, Massimo; Kappen, Frans; Schennink, Gerald; Arnau, J. (Jacint)
 

Coordination

 

Supporters