El cambio en las actividades de mantenimiento durante la Edad del Bronce : nuevas formas de preparación, presentación y consumo de alimentos
Sánchez Romero, Margarita; Aranda Jiménez, Gonzalo
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/5590

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Sánchez Romero, Margarita; Aranda Jiménez, Gonzalo; Alarcón García, Eva
Aranda Jiménez, Gonzalo; Lozano Medina, Águeda; Camalich Massieu, María Dolores; Martín Socas, Dimas; Rodríguez Santos, Francisco Javier; Trujillo Mederos, Aioze; Santana Cabrera, Jonathan; Nonza-Micaelli, Angelique; Clop i Garcia, Xavier
Sánchez Romero, Margarita; Rodríguez de Guzmán Sánchez, Sandra I.; Hernández de la Obra, Joaquín