Título:
|
Garantia del dret a l'alimentació a Barcelona: Grau d'implementació dels criteris del model col·laboratiu per garantir el dret a l'alimentació adequada a les iniciatives desenvolupades a la ciutat de Barcelona. Informe de resultats
|
Autor/a:
|
Carrillo Álvarez, Elena; Gargallo Verdugo, Marta J.
|
Otros autores:
|
Universitat Ramon Llull. Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. Grup de Recerca Global Research on Wellbeing - GRoW |
Resum:
|
El document que presentem conté els resultats d’una recerca duta a terme per conèixer el grau d’implementació del "Model col·laboratiu de garantia del dret a una alimentació adequada a la ciutat de Barcelona" i s’emmarca en el pla estratègic de la XDAA per al curs 2019-20, i pretén donar resposta a un dels objectius proposats per la mateixa: “Identificació i coneixement dels projectes i iniciatives innovadores impulsades per les organitzacions de la Xarxa en l’àmbit del aprofitament alimentari”. La seva rellevància i pertinença es justifica per la importància de conèixer els recursos disponibles a la ciutat de Barcelona per garantir el dret a una alimentació adequada, identificant les dificultats superades per aquestes iniciatives i aquelles practiques que puguin extrapolar-se a altres projectes. L’objectiu final és, doncs, extreure elements de bones practiques en un context en què el risc de pobresa i la inseguretat alimentària continuen molt presents.
L’objectiu general d’aquet estudi és conèixer el grau d’implementació dels criteris establerts en el “Model Col·laboratiu per Garantir el Dret a l’Alimentació Adequada a la Ciutat de Barcelona” en iniciatives impulsades a la ciutat de Barcelona.
I es concreta en els següents objectius específics:
- Identificar iniciatives innovadores per garantir el dret a l’alimentació adequada a la ciutat de Barcelona.
- Analitzar el grau de desenvolupament dels criteris establerts pel “Model Col·laboratiu per Garantir el Dret a l’Alimentació Adequada a la Ciutat de Barcelona” en cadascuna d’aquestes iniciatives.
- Descriure barreres i facilitadors per la implementació dels criteris establerts pel “Model Col·laboratiu per Garantir el Dret a l’Alimentació Adequada a la Ciutat de Barcelona.”. |
Fecha de creación:
|
01-2021 |
Materias (CDU):
|
613 - Higiene en general. Higiene i salut personal |
Materia(s):
|
Seguretat alimentària -- Barcelona Nutrició -- Working Papers |
Derechos:
|
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
© L'autor/a |
Páginas:
|
28 p. |
Tipo de documento:
|
Informe |
Compartir:
|
|