L'estat de la qüestió dels drets sexuals i reproductius a Catalunya i la seva relació amb les polítiques públiques catalanes
Bodelón, Encarna; Igareda, Noelia; Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antígona (Dret i Societat en Perspectiva de Gènere)
-Drets sexuals i reproductius
-Dret a la igualtat
-Dret a la no discriminació
-Polítiques públiques
-Agenda 2030
-Catalunya
-Derechos sexuales y reproductivos
-Derecho a la igualdad
-Derecho a la no discriminación
-Agenda 2030
-Políticas públicas
-Cataluña
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Informe
Barcelona
         
https://ddd.uab.cat/record/232633

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Igareda, Noelia; Pascale, Adrián; Cruells López, Marta; Paz Torres, Olga; Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antígona (Dret i Societat en Perspectiva de Gènere)
Bodelón, Encarna; Nicolás Lazo, Gemma; Antón-Alonso, Fernando; Tur, Neus; Barcons Campmajó, Maria; Arce Becerra, Paula; Fernández Bessa, Cristina; Álvarez, Laura; Martínez, Andrea; Salvador, Sergi; Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antígona (Dret i Societat en Perspectiva de Gènere)
Bodelón, Encarna; Rodríguez Luna, Ricardo; Barcons Campmajó, Maria; Garrido Jimenez, Lorena; Puigpelat i Martí, Francesca; Giménez Alcover, Pilar; Casa Vila, Glòria; Ruiz, Sonia; Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antígona (Dret i Societat en Perspectiva de Gènere)
 

Coordination

 

Supporters