Informes científics per a la presa de decisions

 

Si sois autores de algún documento elaborado en el ámbito de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca y queréis publicarlo en RECERCAT, contactad con infogap@fundaciorecerca.cat.

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), fundada el 1986, divulga la recerca i la innovació entre la societat per fomentar la cultura científica i les vocacions cientificotècniques. L’FCRi compta amb un patronat mixt públic i privat integrat, entre d’altres, per la Generalitat de Catalunya, Fundació Bancària “la Caixa”, Gas Natural Fenosa, Endesa, Ibercaja, BBVA, Esteve i Telefónica I+D.

La Fundació promou l’interès per la ciència a les escoles i entre els joves i divulga la recerca entre la ciutadania. Alhora, treballa per aconseguir que la recerca que es fa a les universitats i centres catalans sigui coneguda i transferida a la indústria. L’FCRi s’adreça a l’escola, la societat i l’empresa i desenvolupa actualment tres programes, denominats Ciència i Aula, Ciència i Ciutadania i Ciència i Empresa.