Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/374715

Habitar-se durant la fertilitat : procés creatiu al voltant del cicle menstrual
Arias i Gasch, Sònia
Escola Superior de Música de Catalunya; Costal i Fornells, Anna, 1981-; Pons Capdevila, Elena
"Habitar-se durant la fertilitat. Procés creatiu al voltant del cicle menstrual" és un treball de recerca artística introspectiva en el qual s'explica el procés de creació de l'obra "El ser des del cicle menstrual". A través de la multidisciplinarietat artística, tant personal com d'influències i referents propis d'artistes feministes, es presenta la gralla dins d'una perfomance, creant aquesta nova obra. El treball també busca reivindicar la importància del creixement personal dins els processos creatius, i visibilitzar la cicle menstrual des d'una vessant social, tenint en compte el tabú que l'acompanya.
"Habitar-se durant la fertilitat. Procés creatiu al voltant del cicle menstrual" es un trabajo de búsqueda artística introspectiva en el que se explica el proceso creativo de la obra "El ser des del cicle menstrual". Mediante la multidisciplinariedad artística, tanto personal como de influencias y referentes propios de artistas feministas, se presenta la gralla dentro de una performance, creando esta nueva obra. El trabajo también busca reivindicar la importancia del crecimiento personal dentro de los procesos creativos, i visibilizar el ciclo menstrual desde una vertiente social, teniendo en cuenta el tabú que le acompaña.
"Habitar-se durant la fertilitat. Procés creatiu al voltant del cicle menstrual" is a work of introspective artistic research in which the creative process of the work "El ser des del cicle menstrual" is explained. Through artistic multidisciplinarity, both personal and influences and references of feminist artists, the gralla is presented within a performance, creating this new work. The work also seeks to vindicate the Importance of personal growth within creative processes and make the menstrual cycle visible from a social point of view, bearing in mind the taboo that accompanies it.
06-2019
78 - Música
Gralla, Música per a
Composició musical
Cicle menstrual
Performance (Art)
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
35 p.
Trabajo/Proyecto fin de carrera
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
TFG Sonia Arias i Gasch.pdf 1.699 MB PDF Treball fi de grau

Mostrar el registro completo del ítem