Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/45848

El desenvolupament de la col·lecció musical audiovisual a la biblioteca pública : Anàlisi i propostes per a la xarxa de biblioteques de Terrassa
Arredondo Sánchez, Daniel
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball té com a objectiu l'establiment dels criteris necessaris per a la redacció d'una política de desenvolupament de la col·lecció musical audiovisual. Mitjançant una anàlisi del fons musical de la xarxa de biblioteques públiques de Terrassa també es proposen accions per a la difusió i la promoció de la música a la biblioteca pública.
This work aims to establish the basic criteria for writing a music collection development policy for public libraries. Through an analysis of the music collection of Terrassa¿s public libraries this work launches also some proposals to promote and deliver music in public libraries.
Este trabajo tiene como objetivo establecer los criterios necesarios para la redacción de una política de desarrollo de la colección musical audiovisual. A través de un análisis del fondo musical de la red de bibliotecas públicas de Terrassa también se proponen acciones para la difusión y la promoción de la música en la biblioteca pública.
música
biblioteques públiques
promoció musical
Terrassa
music
public libraries
collection development policy
music promotion
Terrassa
música
bibliotecas públicas
política de desarrollo de la colección
promoción musical
Terrassa
política de desenvolupament de la col·lecció
Public libraries -- TFG
Music -- TFG
Biblioteques públiques -- TFG
Música -- TFG
Bibliotecas públicas -- TFG
Música -- TFG
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem