Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/238520

Treball de recerca aplicada a la intervenció social entorn els joves d'Andorra i el seu temps lliure
Afamughat, Nataxa
Aquest document, es fonamenta d'acord amb diferents teories i pensaments sobre la importància del temps lliure en els adolescents i joves, com també a partir de les experiències de Catalunya, entorn aquest tema. Concretament és una observació del temps lliure dels adolescents i joves, des d’una aproximació a la seva realitat i també analitzant els diferents agents que intervenen en aquest àmbit concret, com del context global d’Andorra. La intenció és identificar i reflexionar entorn les principals característiques de l’oci i el lleure del col·lectiu com també de la participació juvenil per poder prioritzar actuacions socioeducatives encaminades a l’educació en el lleure. És per aquest motiu, que paral·lelament amb aquesta investigació aplicada a la intervenció socioeducativa, també s’ha realitzat un diagnòstic d’Andorra i unes propostes de millora relacionats amb els resultats obtinguts.
Este documento se fundamenta de acuerdo con diferentes teorías y pensamientos sobre la importancia del tiempo libre en los adolescentes y jóvenes, así como a partir de las experiencias de Cataluña, en torno este tema. Concretamente es una observación del tiempo libre de los adolescentes y jóvenes, desde una aproximación a su realidad y también analizando los diferentes agentes que intervienen en este ámbito concreto, como del contexto global de Andorra. La intención es identificar y reflexionar en torno a las principales características del ocio y el tiempo libre del colectivo como de la participación juvenil, para poder priorizar actuaciones socioeducativas encaminadas a la educación en el tiempo libre. Es por este motivo, que paralelamente con esta investigación aplicada a la intervención socioeducativa, también se ha realizado un diagnóstico de Andorra y unas propuestas de mejora relacionados con los resultados obtenidos.
This document is based according to different theories and thoughts on the importance of leisure in adolescents and young adults, as well as from the experiences of Catalonia, around this topic. This Specifically observation is about leisure time of adolescents and young adults, from an approximation of reality and analyzing the different actors involved in this particular area, such as the global context of Andorra. The intention is to identify and reflect the main features of the leisure activities of the group as well as youth participation to prioritize social and educational activities address the over leisure education. For this reason, in addition to this applied research on socio-educational, has also made a diagnosis of Andorra and proposals for improvement related results.
23-07-2014
37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure
Joves
Lleure
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
359 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
nafamuginvestigació.pdf 57.93 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem