Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/30662

Una aproximació a la comunitat xinesa de Barcelona a través de la medicina tradicional xinesa
Morera Casaponsa, Josep Ricard
Universitat Oberta de Catalunya; Permanyer Ugartemendia, Ander
El pràcticum és una aproximació a la comunitat xinesa a través de la medicina tradicional xinesa. La línia de recerca és sobre temes de societat. Ens hem endinsat en la comunitat xinesa que viu i treballa a Barcelona. Per això ho hem analitzat i observat des de la perspectiva social i econòmica, en un primer terme, per a passar a continuació, i com a manifestació d'aquesta comunitat i del seu coneixement, a realitzar l'aprofundiment mitjançant la medicina tradicional xinesa, en concret la que es practica a Barcelona.
El prácticum es una aproximación a la comunidad china a través de la medicina tradicional china. La línea de investigación es sobre temas de sociedad. Nos hemos adentrado en la comunidad china que vive y trabaja en Barcelona. En este sentido la hemos analizado y observado desde la perspectiva social y económica, en primer lugar, para pasar a continuación, y como manifestación de esta comunidad y de su conocimiento, a profundizar en la misma mediante la medicina tradicional china, en concreto la que se practica en Barcelona.
The research is an approach to the Chinese community through traditional Chinese medicine. The line of research is on social issues. We have entered the Chinese community that lives and works in Barcelona. In this regard we have observed and analyzed from a social and economic perspective, first, to move ahead and as a manifestation of this community and their knowledge to deepen it by traditional Chinese medicine, specifically which practiced in Barcelona.
-Xina
-Barcelona
-medicina tradicional xinesa
-China
-Barcelona
-medicina china tradicional
-China
-Barcelona
-traditional Chinese medicine
-Chinese -- Barcelona (Catalonia) -- TFM
-Xinesos -- Barcelona (Catalunya) -- TFM
-Chinos -- Barcelona (Cataluña) -- TFM
Aquests materials docents de la UOC estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial- SenseObraDerivada 3.0 de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los i comunicar-los públicament sempre que en citeu els autors, la institució que els impulsa (UOC), no en feu un ús comercial i no en feu obra derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Trabajo fin de máster
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem