Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/23020

Aplicació de predicció del risc d'una cartera
Corrius Llavina, Jesús
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu principal del projecte és la creació d'una aplicació per a telèfons intel·ligents que intenti predir la volatilitat no atribuïble al mercat per tal de permetre a l'usuari crear portfolios òptims utilitzant tècniques d'intel·ligència artificial com són les Support Vector Machines (SVM). Una vegada s'hagi predit aquesta volatilitat es crearà un portfolio òptim amb el pes adequat de cada un dels valors, per tal d'obtenir una inversió amb el mínim risc possible.
El objetivo principal del proyecto es la creación de una aplicación para teléfonos inteligentes que intente predecir la volatilidad no atribuible al mercado para permitir al usuario crear portafolios óptimos utilizando técnicas de inteligencia artificial como son las Support Vector Machines (SVM). Una vez se haya predicho esta volatilidad se creará un portafolio óptimo con el peso adecuado de cada uno de los valores, con el fin de obtener una inversión con el mínimo riesgo posible.
Bachelor thesis for the Computer Science program on Artificial Intelligence (AI).
27-06-2013
SVM
risc financer
SVM
SVM
riesgo financiero
financial risk
Application software -- Development -- TFC
Programari d'aplicació -- Desenvolupament -- TFC
Software de aplicación -- Desarrollo -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados