Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13707

Declaració sobre la perspectiva actual i els usos preferits per a la selecció i adquisició de la informació electrònica. Actualització núm. 2: Política de preus i economia
Statement of Current Perspective and Preferred Practices for Selection and Purchase of Electronic Information: Update No. 2: Pricing and Economics
International Coalition of Library Consortia
Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya; Costa Vallés, Magdalena
Cada cop més, els editors d'avui dia actuen a nivell global per proveïr informació electrònica, i és responsabilitat de les biblioteques actuar a nivell global per expressar les seves posicions al mercat pel que fa a les polítiques de preus i altres requisits i condicions relatius a l'adquisició d'informació publicada. Aquest document actualitza les declaracions anteriors de l'ICOLC sobre el context actual de la informació electrònica, el context que desitjem per al futur, i els usos preferits per tal que els consorcis de biblioteques i les seves biblioteques membre puguin assolir els resultats desitjats. En aquesta actualització general, emfatitzem els aspectes referents a l'economia i les polítiques de preus, que han estat una preocupació destacada des de les primeres trobades de l'ICOLC el 1996 i al llarg de les Declaracions que hem fet fins ara.
Increasingly, today's publishers act globally to provide electronic information, and it is incumbent upon libraries to act globally to express their market positions about pricing and other terms and conditions related to purchase of published information. This document updates the ICOLC's earlier statements about today's electronic information environment, our desired environment for the future, and preferred practices for library consortia and their member libraries to achieve these desired outcomes. In this general update, we emphasize economic and pricing matters, which have remained a significant concern since the first meetings of the ICOLC in 1996 and throughout the Statements we have issued.
20-02-2009
02 - Biblioteconomia. Documentació
Revistes electròniques
Informació electrònica -- Selecció
Cooperació entre biblioteques
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
8 p.
Artículo
Traduccions del CBUC;
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
ICOLCsta2rev.pdf 449.2 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem