Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10854/7475

Guia d'alimentació cardiosaludable per a la població pakistanesa
Bibi, Saba Mohamed; Vaqué Crusellas, Cristina; Alonso Pedrol, Núria; Cachero Triadú, Montserrat
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya; Hospital Germans Trias i Pujol; Generalitat de Catalunya. Departament de Salut
En una alimentació saludable s'ha d'assegurar: La varietat: presència de tots els aliments. L’equilibri: presència dels diferents nutrients segons les proporcions recomanades: 50-55% de l’energia diària en forma d’hidrats de carboni 30-35% en forma de lípids o greixos 15-20% en forma de proteïnes La suficiència: aportació d’energia i nutrients segons l’edat, el sexe, l’activitat física i la situació fisiològica. L’adaptació: a les condicions geogràfiques, culturals, religioses... La seguretat: absència de tòxics i contaminants perillosos per a la salut. La sostenibilitat: respecte pel medi ambient.
-Alimentació saludable
-Pakistanesos
Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca
Libro
info:eu-repo/publishedVersion
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista
guiest_a2023_va ... alimentacio_catalaurdu.pdf 10.32 MB application/pdf Vista/Abrir

Mostrar el registro completo del ítem