Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/47149

El desenvolupament de la morfologia verbal: l'imperfet nord-occidental en la producció infantil
Creus, Imma
L'objectiu d'aquest article és contribuir a l'estudi de la morfologia verbal catalana, en aquest cas amb dades relatives a la varietat nord-occidental. Les formes que forneixen la part descriptiva corresponen a mostres de producció oral obtingudes en informants de 3 -4, 6- 7 i 11- 12 anys, la qual cosa signi ca una descripció morfològica del període de desenvolupament lingüístic del nen. Pel que fa a la interpretació dels resultats es proposa una perspectiva d'anàlisi que inclou tant les consideracions que tenen a veure amb aspectes interns del llenguatge com amb els de caràcter extern.
The aim of this paper is to contribute to the study of Catalan verbal morphology with some data from North-western forms. The verbs relative to the description are secured from the oral production of 3- 4, 6- 7 and 11- 12 year-old subjects, that is, those corresponding to the period of children's linguistic development. Concerning the discussion, we propose an analysis that includes internal and external linguistic arguments.
2002
Morfologia catalana
Desenvolupament lingüístic
Català -- Morfologia
Català nord-occidental
Llenguatge i llengües -- Adquisició
Infants -- Llenguatge
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
cc-by (c) Universitat de Lleida, 2002
article
Universitat de Lleida
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
006675.pdf 337.0 KB application/pdf Visualitza/Obre

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a