Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/97236

Comparación entre la enseñanza del español con fines comerciales en España y en Rusia
Kirilenko, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres. Departament de Filologia Espanyola; Poch, Dolors
El presente trabajo trata de comparar distintos métodos de enseñanza del español con fines comerciales, utilizados en España y Rusia, con el fin de aportar nuevos enfoques que permitan una orientación más eficaz de la enseñanza del español comercial en un país no hispanohablante. Después del análisis de la situación actual en el ámbito de la enseñanza del español comercial y como lengua extranjera, se presenta un bloque dedicado al enfoque de la competencia comunicativa desde las diferentes tradiciones académicas (rusa y española). Finalmente, se realiza la comparación entre dos manuales, uno editado en España y el otro en Rusia.
El present treball tracta de comparar els diferents mètodes d’ensenyament de l’espanyol amb fins comercials, utilitzats a Espanya i a Rússia, amb la finalitat d’aportar nous enfocaments que permetin una orientació més eficaç de l’ensenyament de l’espanyol a un país no hispanoparlant. Desprès de l’anàlisi de la situació actual dins de l’àmbit de l’ensenyament de l’espanyol comercial i com a llengua estrangera, es presenta un bloc dedicat a l’enfocament de la competència comunicativa des de les diferents tradicions acadèmiques (russa i espanyola). Finalment, es realitza la comparació entre dos manuals, un editat a Espanya i l’altre a Rússia.
2010
81 - Lingüística i llengües
Castellà -- Ensenyament -- Estudiants estrangers
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Treball de recerca.pdf 774.9 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem