Ayuda para la configuración de cámaras
Haro Ruiz, Daniel
Sánchez Pujadas, Francisco Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 98 p.
Resum: Este proyecto está destinado a proporcionar herramientas que ayuden en la configuración de cámaras para uso industrial pero también se pueden exportar a otros campos relacionados con el vídeo y la fotografía digital. Las herramientas desarrolladas ayudan a la configuración del balance de blancos, el grado de exposición al que está sometida la escena capturada por la cámara y a calcular el mejor enfoque posible. Además, se ha desarrollado una herramienta que permita al usuario una configuración más cómoda de los parámetros de la cámara. Estos módulos se han desarrollado sobre el software VisionOkII.
Resum: Aquest projecte està destinat a proporcionar eines que ajudin en la configuració de càmeres per a ús industrial però també es pot exportar a altres camps relacionats amb el vídeo i la fotografia digital. Les eines desenvolupades ajuden a la configuració del balanç de blancs, el grau d'exposició al que està sotmesa la escena capturada per la càmera i el càlcul del millor enfoc possible. A més, s'ha desenvolupat una eina que permet a l'usuari dur a terme una configuració més còmode dels paràmetres de la càmera. Aquests mòduls s'han desenvolupat sobre el software VisionOkII.
Resum: This project is destined to provide tools to firewire cameras. The developed tools help to the configuration of white balance, the degree of exposure and to calculate the best possible approach. Moreover, it has developed a tool that allows to the user a more comfortable configuration of the parameters of the camera. These modules have developed on the software VisionOkII.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Càmeres ; Tècnica ; Visió per ordinador ; Processament de dades



Presentació
19 p, 759.1 KB

Projecte
98 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir