Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/93046

RIA amb sistema modular per a generar consultes dinàmiques a una base de dades
Masip Balart, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Gómez Sánchez, Pilar
En aquest projecte s’han unificat les dades de l’empresa Solmania i s’han generat estadístiques i informes a diferents formats mitjançant una aplicació RIA implementada amb Adobe Flex. D’aquesta manera es pot fer un control dels paràmetres clau del negoci per ajudar a la companyia a aconseguir els objectius marcats d’una manera eficient. L’aplicatiu permet analitzar des de diversos punts de vista qualsevol tipus d’informació que genera el negoci i fer-ne comparatives de rendiment.
En este proyecto se han unificado los datos de la empresa Solmania y se han generado estadísticas e informes a diferentes formatos mediante la realización de una aplicación RIA implementada con Adobe Flex. De este modo se puede hacer un control de los parámetros clave del negocio para ayudar a la compañía a conseguir los objetivos marcados de un modo eficiente. La aplicación permite analizar desde diferentes puntos de vista cualquier tipo de información que genera el negocia y realizar comparativas de rendimiento.
Solmania business information has been treated in this project to generate statistics and different kind of reports by making a RIA application through Adobe Flex. This allows the company to control key parameters of business and achieve objectives in an efficient way. The application gives the power to analyze any type of business information and making performance comparisons from different points of view.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
01-2010
004 - Informàtica
Bases de dades web -- Disseny
Pàgines web -- Disseny -- Programes d'ordinador
Empreses -- Direcció i administració -- Automatització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_JordiMasipBalart_presentacio.pdf 474.6 KB PDF Presentació
PFC_JordiMasipBalart.pdf 1.979 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem