Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/9192

Marco conceptual y metodológico para un estudio sobre las tareas de traducción e interpretación desempeñadas en el ámbito laboral
Kuznik, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i Interpretació, Hurtado Albir, Amparo
El treball pretent establir les bases conceptuals i metodològiques per poder estudiar l’activitat dels traductors i intèrprets realitzada en l’àmbit laboral. En la primera part acunyem el terme “tasca de traducció i interpretació” aplicat a l’anàlisi de l’activitat laboral i analitzem distints contexts d’ús del dit terme. La segona part contè una anàlisi de la metodologia d’enquesta en Traductologia i camps afins, i a més una proposta del diseny d’un estudi empíric amb l’aplicació de l’enquesta sobre tasques de traducció i interpretació exercides en l’àmbit laboral.
El trabajo pretende sentar las bases conceptuales y metodológicas para poder estudiar la actividad que los traductores e intérpretes realizan en el ámbito laboral. En la primera parte se acuña el término “tarea de traducción e interpretación” aplicado al análisis de la actividad laboral y se analizan distintos contextos del uso de dicho término. La segunda parte contiene un análisis de la metodología de encuesta en Traductología y campos afines. El trabajo concluye con una propuesta del diseño de una encuesta sobre tareas de traducción e interpretación desempeñadas en el ámbito laboral.
2007
331 - Treball. Relacions laborals. Ocupació. Organització del treball
Traducció i interpretació
Treball -- Organització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Treball de recerca.pdf 9.000 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem