La Olimpiada Cultural de Barcelona en 1992 : luces y sombras. Lecciones para el futuro
Moragas Spà, Miquel de, 1943- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB. 2008
Descripció: 18 p.
Resum: Este texto fue presentado en el Simposio "Olympic Arts and Culture Festivals: Recent Experiences and Future Design", celebrado en Chicago del 23 al 24 de junio de 2008. Proporciona un análisis de las luces y sombras de la Olimpiada Cultural de Barcelona'92 con el fin de descubrir, a partir de esa experiencia previa, cualquier lección para las Olimpíadas Culturales futuras y la política cultural del movimiento olímpico en general, así como repensar, de una manera crítica, las políticas culturales catalanas.
Resum: This text was presented at the Symposium "Olympic Arts and Culture Festivals: Recent Experiences and Future Design", held in Chicago on the 23-24 June 2008. It provides with an analysis of good and bad points of the Cultural Olympiad of Barcelona'92 in order to discover, from that past experience, any lessons for future Cultural Olympiads and Olympic Movement cultural policy in general, as well as to rethink, in a critical way, Catalan cultural policies.
Resum: Aquest text es va presentar al Simposi "Olympic Arts and Culture Festivals: Recent Experiences and Future Design", celebrat a Xicago del 23 al 24 de juny de 2008. Proporciona una anàlisi dels aspectes positius i negatius de l'Olimpíada Cultural de Barcelona'92 amb la finalitat de descobrir, a partir d'aquesta experiència prèvia, qualsevol lliçó per a les Olimpíadas Culturals futures i la política cultural del moviment olímpic en general, així com per repensar, d'una manera crítica, les polítiques culturals catalanes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 49
Document: Working paper
Matèria: Jocs Olímpics ; Activitats culturals ; Jocs Olímpics 25ns : 1992 : Barcelona ; Aspectes polítics



18 p, 108.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir