Interfaz de usuario para un simulador de redes de Petri coloreadas
Miguel Cruz, Marcos de
Narciso Farias, Mercedes Elizabeth, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 90 p.
Resum: Aquest projecte presenta el desenvolupament d'una interficie d'usuari que permet visualitzar i interpretar, en forma de text o en forma gràfica, els resultats de la simulació de models de Xarxes de Petri Acolorides (XPAs). L'estudi de les solucions obtingudes mitjançant la simulació de models de XPAs, permetrà analitzar i evaluar tant el comportament com el rendiment del sistema modelat. La interficie ha estat programada en Visual C++.
Resum: Este proyecto presenta el desarrollo de una interfaz de usuario que permite visualizar e interpretar, en forma textual o en forma gráfica, los resultados de la simulación de modelos de Redes de Petri Coloreadas (RPCs). El estudio de las soluciones obtenidas mediante la simulación de modelos de RPCs, permitirá analizar y evaluar tanto el comportamiento como el rendimiento del sistema modelado. La interfaz ha sido programada en Visual C++.
Resum: This Project presents the development of a user interface that permits to visualize and to interpret, in textual form and graphical form, the results of the simulation of Coloured Petri Network (CPNs) models. The study of the solutions obtained by means of the simulation of the CPNs models, will permit to analyse and evaluate as much the behaviour as the performance of the modelled system. The interface has been programmed with a Visual C++ tool.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Petri, Xarxes de ; Simulació per ordinador ; Interfícies d'usuari (Sistemes d'ordinadors)



Projecte
90 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir